tagboard
scream out loud


profile
the Student InLove



it's meira ~! feel free 2 visit my tumblr ya :)
i'm hottest :P





you're on your way


CLICKABLES
NAVIGATE HERE

drumrolls
take a bow

The Theme Designer:
YaniLavigne

Get This Theme:
Go Here

Visit Site:
Tumblr-Layouts


FEEL FREE TO LIKE AND REBLOG

    Heppp. Siapa ajar ni? 

jadi budak seronok.
Kau follow je flow.
kalau ada masalah ke apa, kau menangis je.
Konfem ada orang pujuk. 

Sebab kau budak.

    Heppp. Siapa ajar ni?

    jadi budak seronok.
    Kau follow je flow.
    kalau ada masalah ke apa, kau menangis je.
    Konfem ada orang pujuk.

    Sebab kau budak.

    Photobucket

    Gwe tahu niat nya konon nak buat lawak sbb nak menghiburkan hatiku yg masih lagi berduka lara angkara result SPM. Well, you made it! I laughed actually

    Gwe tahu niat nya konon nak buat lawak sbb nak menghiburkan hatiku yg masih lagi berduka lara angkara result SPM. Well, you made it! I laughed actually

    Photobucket

    EXO FIRST BOX
price: RM 135 excl postage
deadline: 26th March

What’s inside :
4 DVDs

DVD 1 - 
EXO Box, Secret Box
Funny Box, Sweet Box
DVD 2 -
HongKong Time, Beijing Time
DVD 3 -
On The Record, Off The Record
DVD 4 -
Music Video, Making Film 
Audio : Korea 
Subtitle : Chinese, English

free gift: earphone winder

I take order ni SEKALI ni je sbb dia LIMITED. so better hurry up! (at whatsapp: 013 522 6315)

    EXO FIRST BOX
    price: RM 135 excl postage
    deadline: 26th March

    What’s inside :
    4 DVDs

    DVD 1 -
    EXO Box, Secret Box
    Funny Box, Sweet Box
    DVD 2 -
    HongKong Time, Beijing Time
    DVD 3 -
    On The Record, Off The Record
    DVD 4 -
    Music Video, Making Film
    Audio : Korea
    Subtitle : Chinese, English

    free gift: earphone winder

    I take order ni SEKALI ni je sbb dia LIMITED. so better hurry up! (at whatsapp: 013 522 6315)

    Photobucket

    Can’t capture myself coz I was crying heavily from the start until I got back home. So I just capture the moment. 

my results didn’t turn out as I expected but I know Allah has better plan for me.

To zealot boes, congrats to each one of you. We’ve done our best. Now let’s step forward to a brand new life.  (at SABDA yang dah maju)

    Can’t capture myself coz I was crying heavily from the start until I got back home. So I just capture the moment.

    my results didn’t turn out as I expected but I know Allah has better plan for me.

    To zealot boes, congrats to each one of you. We’ve done our best. Now let’s step forward to a brand new life. (at SABDA yang dah maju)

    Photobucket

    So yeah. Tomorrow is such a UNIQUE day. LIVE THE DAY OF THE RESULT DAY! Hahahahaha habislah kau miraaaaaaa (at esok RESULT bro)

    So yeah. Tomorrow is such a UNIQUE day. LIVE THE DAY OF THE RESULT DAY! Hahahahaha habislah kau miraaaaaaa (at esok RESULT bro)

    Photobucket

    #OOTD katanya. Benda bukan nak kemana pun, cuma exited sbb baju dah sampai! siap dgn bandana semua, ada gaya mcm bini Luhan kan? 
Harini saya nak buat shop review ni. So kepada akak, adik, makcik, Pakcik, unnie, oppa, noona, gomu, samchun, harabeoji semua siapa yang nak jugak baju mcm saya ni meh beli kat 
@deermeshop
@deermeshop 
@deermeshop
Alhamdulillah. May Allah ease your business.

Saje je buat shop review utk shop sendiri. Sbb tak mampu nak bayar model memahal. Satgi mintak gift lah, apa lah. Better aku buat sendiri. Muka pun ada rupa model dah. Ehhh?

    #OOTD katanya. Benda bukan nak kemana pun, cuma exited sbb baju dah sampai! siap dgn bandana semua, ada gaya mcm bini Luhan kan?
    Harini saya nak buat shop review ni. So kepada akak, adik, makcik, Pakcik, unnie, oppa, noona, gomu, samchun, harabeoji semua siapa yang nak jugak baju mcm saya ni meh beli kat
    @deermeshop
    @deermeshop
    @deermeshop
    Alhamdulillah. May Allah ease your business.

    Saje je buat shop review utk shop sendiri. Sbb tak mampu nak bayar model memahal. Satgi mintak gift lah, apa lah. Better aku buat sendiri. Muka pun ada rupa model dah. Ehhh?

    Photobucket 1 note

    By @deermeshop “Hello guys! 
January almost comes to its end,
February is coming soon~
And we’ll have new stuffs in our shop!
we will post the new items by tonight. Don’t forget to anticipate this coz we have a lot of exo’s stuffs this time (:” via @PhotoRepost_app

    By @deermeshop “Hello guys!
    January almost comes to its end,
    February is coming soon~
    And we’ll have new stuffs in our shop!
    we will post the new items by tonight. Don’t forget to anticipate this coz we have a lot of exo’s stuffs this time (:” via @PhotoRepost_app

    Photobucket

    Diapit budak budak lawa serius buat aku rasa tak layak masuk sekali dalam gambar :d

    Diapit budak budak lawa serius buat aku rasa tak layak masuk sekali dalam gambar :d

    Photobucket

    Just got back from @nawalyussof ‘s house. Cakap congrats kat Abang kau eh :) btw thanks jemput

    Just got back from @nawalyussof ‘s house. Cakap congrats kat Abang kau eh :) btw thanks jemput

    Photobucket

    Gais! Aku jumpa Zaridah kat Penang. penat tau pujuk dia ajak amik gambar sensama. Pemalu sungguh dia ni, muka pun tutup. Tapi rambut dia lawaaaa. Boleh buat iklan shampoo XD

    Gais! Aku jumpa Zaridah kat Penang. penat tau pujuk dia ajak amik gambar sensama. Pemalu sungguh dia ni, muka pun tutup. Tapi rambut dia lawaaaa. Boleh buat iklan shampoo XD

    Photobucket



Next Page